Пажљивкова смотра

Објављено недеља, 12 март 2023 Аутор Викториа Крничан Крстић

Ученици првог и другог разреда су друге недеље марта учествовали на Општинском такмичењу које организује Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије под називом „Пажљивкова смотра“.


Пошто су прошли Школско такмичење и изабрани за следећи ниво, ученици првог разреда у саставу: Анастасија Вујовић, Лука Буљугић и Александар Николић су са
својим учитељем Зораном Ђурићем, у уторак 7.3.2023. били у Ковин на Општинско такмичење и показали своје знање из саобраћаја. Исто тако, 10.3.2023. и ученици другог разреда су учествовали у овој занимљивој игри. Ове године су то били Милана Мундруц, Филип Филиповић и Михаило Крстић са учитељицом Викториом Крничан Крстић. У обе екипе фалио је по један ученик, који су због других такмичења или болести били одсутни, али су навијали и мислили на своје другаре.


Такмичење , је пре свега била једна забавна игра кроз коју су ученици показали колико познају правила саобраћаја, добро се забавили и, пре свега, научили оно што нису знали. Још једна од важних порука које носи ово такмичење је да треба бити тимски играч, поштовати другаре и њихово мишљење.

Погодака: 609