Јавне набавке

Филтер

Свакодневне активности које могу да нам помогну у превенцији заражавања вирусом Ковид 19

АМС осигурање

Свеу вези осигурања можете погледати у прилозима

Европски дан борбе против трговине људима обележава се 18. октобра.

Трговина људима је глобални феномен који погађа све земље, и оне које су неразвијене, као  и оне које су веома развијене и уређене. 

Опширније о овој теми можете прочитати ОВДЕ

Дечија недеља

Новинарско - дебатни клуб

Од септембра ове школске године се у нашој школи је основан новинарско – дебатни клуб. Овај клуб је основан као део реализације пројекта „Школа 21. века“. Координатори су наставник математике Ненад Кебић, наставница технике и технологије Викториа К. Крстић, а у помоћ им долазе и наставница енглеског језика Александра Сорајић, наставница немачког језика Марија Бешлин као и наставница српскох језика Драгана Пауновић.

 

Одлука

Одлуку о томе да се ОШ "Сава Максимовић" из Мраморка проглашава за Установу од посебног значаја за образовање румунске националне мањине можете погледати ОВДЕ

ИЗВЕШТАЈ О ОДРЖАНОМ КВИЗУ ЗНАЊА У ОКВИРУ ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ

     Дана 07.10.2019., са почетком у 12.20, у музичком кабинету, након наставе, одржан је квиз знања у оквиру активности Дечје недеље. Квиз знања је осмишљен у виду презентације питања и након давања одговора, проверавање истих, на идућем слајду. Обухватао је питања и одговоре из опште културе. Формирано је пет група од  по четири ученика (по један ученик од 5. до 8.разреда). Квиз је протекао у такмичарском духу и веселој атмосфери, као и домишљатим одговорима ученика. На питања, на која ученици нису знали одговоре, након одређеног времена,  добијали су  и додатна објашњења присутних наставника. У припреми квиза, учествовали су следећи наставници: Виолета Помар, Драгана Пауновић, Душка Мосуровић, Марија Бешлин, Анита Меза и педагог школе, Данијела Главонић.

 

ОТВОРЕНИ ДАН

Дан  предвиђен  за  посете часовима од  стране  родитеља. Претходно  сваки  заинтересовани  родитељ  треба  да  се  најави  предметном  наставнику  и  директору. Без  претходно  договорене  посете није могуће присуствовати  часу.

Октобар-понедељак

Новембар-уторак

Фебруар-среда

Март-четвртак

Мај-петак

Дечја недеља од 07.10.2019. до 11.10.2019.године

Програм Дечје недеље можете погледати ОВДЕ

Распоред одржавања допунске, додатне, припремне наставе и отворена врата