Ученици

Општинско такмичење у стоном тенису

Објављено четвртак, 30 септембар 2021
Аутор Љиљана Крничан

   

На општинском такмичењу у стоном тенису, одржаном 29.09.2021. године у Скореновцу, ученица наше школе, Јелена Дучић (8. разред) у појединачној конкуренцији, освојила је прво место, док су ученици 8. разреда Миодраг Ковачевић и Огњен Новичић постигли значајан успех.

Опширније: Општинско такмичење у стоном тенису

Активност на часу биологије

Објављено уторак, 28 септембар 2021
Аутор наставник биологије Душка Мосуровић

Ученици шестог разрееда су на часу биологије у оквиру наставне јединице „Разлика између биљне, бактеријске и животињске ћелије“ од пластелина на веома креативан и занимљив начин представили разлику између биљне, бактеријске и животињске ћелије.

Пријем првака школске 2021/2022.године

Објављено петак, 03 септембар 2021
Аутор Љиљана Крничан

У уторак, 31.августа 2021. године  је у Основној школи „Сава Максимовић“ у Мраморку извршен  свечани пријем ђака првака и упознавање ученика петог разреда са будућим одељењским старешином Жељком Марковић.

    Учитељ првог разреда Лућијан Чолак је поздравио ученике и родитеље и пожелео им срећан полазак у школу и успешну нову школску годину.

Опширније: Пријем првака школске 2021/2022.године

Добродошлица

Објављено субота, 28 август 2021
Аутор Драгана Лазаревић

Ускрс

Објављено четвртак, 13 мај 2021
Аутор Љиљана Крничан

Као и претходних година, ученици  од првог до четвртог разреда  ОШ“Сава Максимовић“ Мраморак су поводом Ускрса у својим учиницама фарбали ускршња јаја.  Ученици су са одушевљењем  учествовали у овом традиционалном обичају и веома маштовито су офарбали и украсили  јаја, а сваки ученик је кроз ову активност показао своју креативност и оргиналност.

 

 

   Ускршња јаја су изложена у учионицама, а ученици су у веселој и празничној атмосфери обилазили изложбу у оквиру свог разреда  радујући се пролећном распусту и предстојећим празницима .

 

Обавештење

Објављено петак, 30 април 2021
Аутор Даниела Главонић

Обавештавамо родитеље и ученике да други део пролећног распуста почиње у петак, 30. априла 2021. године и завршава се петак, 07. маја 2021. године. Први наставни дан је понедељак, 10. мај 2021.године.

 

Свим ученицима, родитељима и запосленима желимо срећне предстојеће празнике.

Ученица наше школе на Покрајинском такмичењу у атлетици

Објављено субота, 15 мај 2021
Аутор Маја Милошевић

На окружном такмичењу у атлетици, одржаном 11.05.2021. на Градском стадиону у Панчеву, у дисциплини скок у даљ, ученица наше школе, Исидора Павловић, 8. разред, освојила је друго место. Честитамо ученици на постигнутом успеху и на пласману на Покрајинско такмичење у атлетици у дисциплини скок у даљ које је одржано 13.05.2021. године у Новом Саду.

Поткатегорије